Juosta atšvaitinė 55mm x 1m RAUDONA sunkvežimio gabaritams 3M
4,60 EUR
Su mokesčiais 1-2 darbo dienos

ATS0076

Kiekis
Yra sandėlyje
 

Prekė bus išsiųsta 1-2 darbo dienų laikotarpyje (arba atsiimti vietoje)

Sunkiojo ar komercinio transporto atšvaitinės juostos klijuoti ant kėbulo, tento ar priekabos. Skirta išryškinti transporto priemonės gabaritus tamsiu paros metu kelyje ar stovėjimo aikštelėje, kaip to reikalauja teisės aktai ir saugumo kelyje reikalavimai ECE104. Lengvai klijuojamos juostos bet kuria kryptimi, stiprūs pagrindo klijai.

3M™ Diamond Grade™ matomumo ženklai 983 yra mikroprizminiai šviesą atspindintys matomumo ženklai, skirti transporto priemonių avariniams išėjimams, šonams ir galams žymėti, kad būtų geriau matoma ir aptikta kelyje. Naudojant prizminę lęšių technologiją, šie ženklai yra sukurti taip, kad užtikrintų gerą matomumą dideliais ir plačiais įėjimo kampais. Šie ženklai yra įvairių spalvų ir konfigūracijų, sukurtų taip, kad atitiktų pramonės standartus.

„3M ™ Diamond Grade ™“ matomumo ženklai padeda užtikrinti puikų ryškumą ir matomumą kelyje. Šie ženklai yra tvirti, standūs ir atsparūs korozijai. Jie tvirtinami su didelio našumo klijais, kurie saugiai prilimpa prie sunkvežimių, priekabų ir specialiųjų transporto priemonių. Sudėtyje yra skaidrus polimerinis įdėklas, kad būtų lengviau juostą klijuoti.

3M mikroprizminė šviesą atspindinti 983 juosta 55mm (pločio) atitinka ECE 104 reikalavimą. Nesegmentuota (ištisinė)

ECE104 yra reglamentas, nustatantis šviesą atspindinčių saugos ženklų naudojimą visoje Europoje eksploatuojamų sunkiasvorių krovininių transporto priemonių gale ir šonuose. Jame reikalaujama, kad homologuoti atšvaitai būtų žymimi standžiose, užuolaidinėse ir cisternose, kurių masė viršija 7,5 tonos, arba priekabose, kurių masė viršija 3,5 tonos. Šviesą atspindinti medžiaga turi būti pažymėta „E ženklu“, o tai reiškia, kad juosta atitinka minimalius reglamento reikalavimus. Atspindintys ženklai turi būti „RA2 klasės“ arba „mikroprisma“ (pvz., „3M ™ Diamond Grade ™ DG³“ atspindintys lakštai), jei tai galiniai ženklai, ir „labai gerai matomi fluorescenciniai arba ne fluorescenciniai geltoni atspindintys ženklai“, jei žymimi šoniniai ženklai. Transporto priemonės gale turi būti naudojami raudoni arba geltoni ženklai, kuo arčiau transporto priemonės krašto. Transporto priemonių šonuose gali būti naudojami geltoni arba balti ženklai, padengiantys bent 80 procentų jos ilgio.

Juostą galima naudoti ir įvairiems objektams tamsoje išryškinti. Galima klijuoti ant įvairių paviršių dėka stiprių juostos klijų.

Rulone yra 50 m.

Kaina nurodyta už 1 bėginį metrą;

Pagal kliento poreikį galime atpjauti reikimą ilgį , pjaustome po 1, 2, 3,.. bėginį metrą

Sunkvežinių gabaritiniai atšvaitai.

E1 104R 00821

Gamintojas: 3M, Vokietija

Spalva: raudona

ATS0076
18 Prekės

Informuokite mane kai bus

Specifinė nuoroda

Atsiliepimai

Atsiliepimų apie šią prekę kolkas nėra

Rašyti atsiliepimą apie prekę

Juosta atšvaitinė 55mm x 1m RAUDONA sunkvežimio gabaritams 3M

ATS0076

Rašyti atsiliepimą apie prekę