Nedegus audeklas 1.2x1.8 m.
13,80 EUR
Su mokesčiais 1-2 darbo dienos

NED0837

Kiekis
Yra sandėlyje
 

Prekė bus išsiųsta 1-2 darbo dienų laikotarpyje (arba atsiimti vietoje)

Nedegus audeklas  1,2x1,8 m pločio pirminė gaisro gesinimo priemonė skirta gesinti nedidelių užsidegimų vietas ir tokias medžiagas, kurios dega be oro. Ypač efektyvi, kai reikia gesinti užsidegusius žmogaus drabužius.

Riebalų gaisrams gesinti Jokiu būdu nenaudokite vandens!

Užpylus nors ir nedaug vandens ant degančių riebalų , ugnis pašoks iki lubų

Kalba: lietuvių, latvių, anglų

Nedegus audeklas yra patogus ginklas kovojant su ugnimi. Jis puikiai tinka gesinti nedidelį, dar nespėjusį išsiplėsti gaisrą, pavyzdžiui, kai kas nors užsiliepsnoja ant viryklės ar užsidega kilimo lopinėlis. Tokiu atveju tiesiog ištraukite nedegų audeklą iš nedidelės ant sienos pakabintos dėžutės, išskleiskite jį priešais save, kad apsisaugotumėte nuo liepsnų, ir užmeskite ant ugnies. Ir, be abejo, jei dar to nepadarėte ir tai išvis įmanoma, nedelsdamas išjunkite liepsnos šaltinį.

Audeklas iš nedegaus stiklo pluošto supakuotas į specialų maišelį, o kad būtų patogiau naudoti buityje prie jo pritvirtinti dirželiai. Užklotas ugniai gesinti yra pati geriausia priemonė malšinti gaisrą, užsidegus riebalams, tačiau juo galima gesinti ir degančius buitinės technikos prietaisus ar užsiliepsnojusius žmogaus rūbus.

NED0837
14 Prekės

Informuokite mane kai bus

Specifinė nuoroda

Atsiliepimai

Atsiliepimų apie šią prekę kolkas nėra

Rašyti atsiliepimą apie prekę

Nedegus audeklas 1.2x1.8 m.

NED0837

Rašyti atsiliepimą apie prekę